We zijn er voor particulieren en bedrijven.
Ontdek onze meerwaarde.

Ervaren en deskundig advocatenkantoor in Nijkerk

BBM Advocaten Nijkerk is een ervaren en deskundig advocatenkantoor in Nijkerk. Het kantoor bestaat sinds 2006 en is volledig zelfstandig. Er werken drie advocaten (met ieder hun specialismen) en een team van secretaresses. Samen zetten we ons in voor particulieren en voor MKB-ondernemers. U bent bij ons geen nummer, maar een klant die bij ons de best mogelijke ondersteuning krijgt. Deskundig, zakelijk en toegankelijk.

Wat kunnen we voor ú doen?

Voor vrijwel elk juridisch vraagstuk kunt u terecht bij BBM Advocaten Nijkerk. Of het nu gaat om een scheiding, achterstallige huur, een strafzaak of een bedrijfsjuridische kwestie. Tot onze rechtsgebieden behoren personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht en contractenrecht. Andere specialismen: ondernemingsrecht, faillissementsrecht, bestuursrecht & sociale zekerheidsrecht, incasso en huurrecht.

Ook voor juridisch advies

We zijn er niet alleen om problemen op te lossen, maar vooral ook om ze te voorkomen. Immers: voorkomen is beter dan genezen. We adviseren u graag over het opstellen of aanpassen van contracten en algemene voorwaarden. Bijvoorbeeld bij een bedrijfsovername, het afsluiten van een huurcontract of het aangaan van een arbeidsrelatie. Onze adviezen zijn helder en volledig op maat.

Onze kernwaarden

BBM Advocaten Nijkerk staat voor zakelijke, deskundige en toegankelijke dienstverlening. De kwaliteit van ons werk is leidend. Dít zijn onze kernwaarden:

Deskundig & ervaren
Bij BBM Advocaten Nijkerk kunt u rekenen op de beste advocaat voor uw juridische vraagstuk. Onze drie advocaten hebben ieder hun specifieke deskundigheid. En daarin hebben ze veel ervaring. We doen er alles aan om het optimale resultaat te behalen. Natuurlijk in nauwe samenwerking met u als klant. We doen dus niets waar u niet achterstaat. En andersom geldt hetzelfde.

Toegankelijk & nuchter
We rekenen graag af met het vooroordeel dat u misschien heeft van een advocaat. Als nuchter, toegankelijk en degelijk kantoor onderscheiden we ons simpelweg door ons werk zo goed mogelijk te doen. Samen met u gaan we voor een maximaal resultaat.

Eerlijk & oprecht
We zijn eerlijk en open in onze communicatie. En bespreken alles zorgvuldig, met oog voor uw visie en wensen. Samen stippelen we het plan van aanpak uit. En denken we dat uw zaak onhaalbaar of weinig kansrijk is, dan vertellen we dat eerlijk. We vinden het belangrijk dat u vertrouwen heeft in onze expertise. En heeft u een vraag? Bel ons gerust. We zijn goed bereikbaar en reageren snel.

Maak kennis met onze advocaten