Als specialist in huurrecht staan we
zowel huurders als verhuurders bij.
Maak kennis met onze advocaten

Huurrecht-advocaat

Huurt of verhuurt u een woonruimte of een bedrijfsruimte? Dan moet u voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving. Het is dus belangrijk dat u dat goed regelt. Als specialist in huurrecht staan we zowel huurders als verhuurders bij. We stellen huurovereenkomsten op en vorderen huurachterstanden. En dreigt de huurovereenkomst te worden beƫindigd vanwege een huurachterstand? Ook dan kunt u op ons rekenen. Samen gaan we voor maximaal resultaat.

Problemen met het betalen van de huur?

Heeft u vanwege financiƫle problemen al een of twee maanden geen huur betaald? Onderneem dan zo snel mogelijk actie. Als u drie maanden geen huur heeft betaald, kan dat voor de rechter eventueel reden zijn om de huurovereenkomst te ontbinden. Immers, bij een huurachterstand van twee maanden is het vaak nog mogelijk de huurachterstand in te lopen. Dit hangt af van de situatie. Ligt er al een vonnis van de rechtbank, dan wordt het al een stuk lastiger om alsnog een minnelijke regeling te treffen. Zoek dus tijdig naar een oplossing. We ondersteunen u daarbij.

Een huurovereenkomst opstellen of beoordelen

Een juridisch waterdichte huurovereenkomst kan veel problemen voorkomen. Vooral als het gaat om afwijkingen op de standaard modelovereenkomsten, is het belangrijk dit zorgvuldig aan te pakken. Denk aan afwijkingen qua looptijd, voorzieningen en afspraken. Ook het opnemen van een kernbeding in de overeenkomst, vraagt om precisie. Bij BBM Advocaten Nijkerk kunt u terecht voor het opstellen van een nieuwe huurovereenkomst of het beoordelen of aanpassen van een bestaande overeenkomst. We doen dit met actuele kennis van de wet- en regelgeving. Let wel: het is belangrijk dat u de huurovereenkomst regelmatig tegen het licht houdt. Ook dat verzorgen we graag.

Heeft u behoefte aan helder advies?

Neem vrijblijvend contact op