Wordt u verdacht van een strafbaar feit?
Dan adviseren we u om een advocaat in te schakelen.
Maak kennis met onze advocaten

Ervaren en deskundig advocatenkantoor in Nijkerk

BBM Advocaten Nijkerk is een ervaren en deskundig advocatenkantoor in Nijkerk. Het kantoor bestaat sinds 2006 en is volledig zelfstandig. Er werken drie advocaten (met ieder hun specialismen) en een team van secretaresses. Samen zetten we ons in voor particulieren en voor MKB-ondernemers. U bent bij ons geen nummer, maar een klant die bij ons de best mogelijke ondersteuning krijgt. Deskundig, zakelijk en toegankelijk.

Strafrechtadvocaat

Wordt u verdacht van een strafbaar feit? Dan adviseren we u om u te laten bijstaan door een gespecialiseerde strafrechtadvocaat. Doe dit direct nadat u bent aangehouden, al bij het eerste contact met de politie. Het doel van onze bijstand? Maximaal resultaat. Dat kan vrijspraak zijn, maar ook een passende straf.

Eerlijk, oprecht en vasthoudend

Onze strafrechtadvocaten hebben veel ervaring in strafzaken, begeleiding tijdens het vooronderzoek, overleg en onderhandeling met het Openbaar Ministerie, het nader onderzoeken van de feiten en omstandigheden en het voeren van de verdediging ter terechtzitting. We handelen eerlijk en oprecht en werken zeer zorgvuldig. Onze advocaten bespreken hun casussen onderling, wat veelal nieuwe gezichtspunten oplevert. We zijn vooral ook vasthoudend: gebrand op maximaal resultaat voor u.

Samenwerking met instanties

Klanten komen zelf bij ons óf ze worden naar ons doorverwezen. Bijvoorbeeld via een hulpverleningsinstantie. Zij hebben immers veelal te maken met mensen die worden verdacht van een misdrijf of overtreding. We werken goed samen met hulpverleningsinstanties.

Onze werkwijze

Als een klant bij ons aanklopt, vindt eerst een gesprek plaats. We vragen het dossier op en bespreken dit met de klant. Daarna maken we een plan van aanpak. Met als doel: vrijspraak of anders een zo laag mogelijke of passende straf. In het plan van aanpak leggen we ook vast welke onderzoeken nog moeten plaatsvinden en welke getuigen nog moeten worden gehoord. Ook bereiden we de klant zo goed mogelijk voor op de zitting. Na de zitting bespreken we het behaalde resultaat. Bij een niet-optimaal resultaat bespreken we de verdere juridische mogelijkheden, zoals hoger beroep.

Ook piketadvocaat

Iedereen die wordt aangehouden en vastgezet door de politie heeft recht op bijstand van een advocaat. Wij treden dan op als piketadvocaat. Dit betekent dat de piketcentrale ons kan oproepen als een verdachte behoefte heeft aan rechtsbijstand. U kunt ons ook opgeven als uw voorkeursadvocaat.

De specialismen van onze strafrechtadvocaten

We staan klanten bij die worden verdacht van bijvoorbeeld:

  • Een levensdelict (moord en doodslag);
  • Mishandeling;
  • Brandstichting;
  • Valsheid in geschifte;
  • Een drugsdelict (hennepkwekerij, harddrugsbezit);
  • Een verkeersdelict (rijden onder invloed, verlaten plaats ongeval, dood door schuld, gevaarzetting);
  • Een zedendelict;
  • TBS en beklagzaken.

Kortom:
we behandelen alle misdrijven en overtredingen
die vallen onder het commune strafrecht.

Heeft u behoefte aan helder advies?

Neem vrijblijvend contact op